Privatumo politika

1. Bendrosios nuostatos
1.1 Ši privatumo politika reglamentuoja LANGŲ SISTEMOS UAB regioninių padalinių ir interneto svetainių (toliau – SARVO-DURYS.LT ) ir SARVO-DURYS.LT kliento (toliau – Jūs, Jūsų) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką.
1.2 Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.
1.3 SARVO-DURYS.LT svetainėje nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad SARVO-DURYS.LT juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.
1.4 Mes įsipareigojame sąmatinti ir teikti komercinius pasiūlymus bei parduoti savo prekes bei paslaugas fiziniams asmenims, kurie yra ne jaunesni nei 18 metų. Jei Jūs esate jaunesnis nei 18 metų, Jūs galite pirkti tik su tėvų ar globėjų sutikimu.
1.5 SARVO-DURYS.LT yra įregistruotos Asmens duomenų valdytojų valstybės registre ir joms suteiktas duomenų valdytojo identifikavimo kodas P7419.

2. Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas, saugojimas
2.1 SARVO-DURYS.LT vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais:
2.1.1 Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais.
2.1.2 Asmens duomenys tvarkomi tiksliai ir sąžiningai.
2.1.3 Asmens duomenys nuolat atnaujinami.
2.1.4 Asmens duomenys saugojami ne ilgiau, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai.
2.1.5 Asmens duomenis tvarko tik tie darbuotojai, kuriems suteikta tokia teisė.
2.1.6 Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali.
2.2 SARVO-DURYS.LT gerbia kiekvieno Jūsų teisę į privatumą. Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kita SARVO-DURYS.LT formoje Jūsų nurodyta arba SARVO-DURYS.LT personalo papildomai paprašyta informacija) renkami ir tvarkomi šiems tikslams:
2.2.1 patikslinti gautos užklausos informaciją;
2.2.2 sudaryti sąmatą - komercinį pasiūlymą;
2.2.3 pateikti, išsiųsti sąmatą - komercinį pasiūlymą;
2.2.4 sudaryti pirkimo - pardavimo sutarties projektą;
2.2.5 Jums pageidaujant - įvertinti pirkimo lizingu galimybes;
2.2.6 Jums pageidaujant - įvertinti pirkimo su atidėtu mokėjimu arba daliniu avansu galimybes;
2.2.7 patikrinti ar Jums priklauso individualios, momentinės ar lojalumos nuolaidos;
2.2.8 pirkimo atveju - sudaryti, paruošti naują užsakymą;
2.2.9 spręsti problemas, susijusias su prekių pateikimu, pristatymu ar apmokėjimu;
2.2.10 išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras);
2.2.11 vykdyti kitus sutartinius įsipareigojimus.

3. Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims
3.1 Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims:
3.1.2 Pardavėjas turi teisę perduoti informaciją trečioms šalims, tik punkto 2.2 tikslams pasiekti.
3.1.3 Tik Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka.

4. Užklausos pateikimo taisyklės
4.1 Jūs užklausos formoje turite pateikti pilną, išsamią ir teisingą informaciją apie save. Jeigu registracijos formoje Jūs pateikiate netikslius, melagingus ar klaidinančius duomenis, mes turime teisę anuliuoti Jūsų užklausą ir ištrinti duomenis arba apriboti Jūsų galimybes naudotis mūsų interneto svetaine.

5. Asmens duomenų ir užklausos informacijos pakeitimas ar atnaujinimas
5.1 Jūs turite teisę bet kada atnaujinti ar papildyti užklausos pateiktą informaciją pranešdamas apie tai elektroniniu adresu info@langu-sistemos.lt arba pateikdami naują užklausą.

6. Slapukai (angl. cookies)
6.1 Informuojame, jog tam, kad galėtume pasiūlyti Jums visavertes paslaugas mūsų svetainėje, Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) įrašome informaciją (slapukus, angl. "cookies"). Įrašytą informaciją naudosime atpažindami Jus, kaip ankstesnį svetainės naudotoją, rinkdami svetainės lankomumo statistiką. Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) įrašome, ir galite ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Taip pat turite teisę nesutikti, kad būtų įrašoma ir naudojama informacija (slapukai) Jūsų kompiuteryje (įrenginyje), tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos Jums gali būti neprieinamos. Preziumuojame, jog naudodamasis mūsų interneto svetaine sutinkate su tuo, kad Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) būtų įrašoma informacija. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus, ar kreipdamiesi į mus bet kuriais svetainėje skelbiamais kontaktais.

7. Aktyvios nuorodos (angl. hyperlink)
7.1 Informuojame, kad svetainėje naudojame nuorodas į kitas svetaines (hyperlink), paspaudę kurias Jūs būsite nukreipti į konkrečias kitas svetaines, kuriose galioja tų svetainių privatumo taisyklės, kurių mes nekontroliuojame ir už kurias neprisiimame atsakomybės. Paspaudę nuorodą Jūs pradėsite naudositės kitomis svetainėmis savo rizika ir atsakomybe.

8. Taisyklių keitimas ir baigiamosios nuostatos
8.1 SARVO-DURYS.LT turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo sąlygas apie tai pranešdami šioje interneto svetainėje. Tolimesnis naudojimasis mūsų tinklapio paslaugomis reiškia šių taisyklių laikymąsi. Visi iškilę nesutarimai ir ginčai sprendžiami derybų būdu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami pagal LR įstatymus.

Jeigu turite klausimų ar pasiūlymų, rašykite mums info@langu-sistemos.lt .

Svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“). Naršydami toliau, Jūs sutinkate su svetainės privatumo politika. Sutikimą visada galite pakeisti naršyklės nustatymuose. SUTINKU